Tuotamme henkilöstöhallinnon tarpeisiin räätälöityjä tietojärjestelmiä.

Tuotteidemme kehittämisessä panostamme erityisesti asiantunteviin sisältöihin ja helppokäyttöisyyteen. Näin sovellukset ovat tehokkaita, luovia ja ennen kaikkea käytännössä toimivia.
Vuosien aikana meille on kertynyt laaja kokemus HR-järjestelmien toteutuksesta erilaisten yritysten kanssa, joten meidän tuloksentekotyökaluilla henkilöstö pidetään motivoituneena ja innostuneena.

Kaikki järjestelmät toteutetaan SaaS-palveluna, joten mitään ohjelmistoasennuksia sinun ei tarvitse tehdä koneellesi.
WellWorksin tuotteet ovat modulaarisia, eli ne keskustelevat tarvittaessa keskenään.


Tm-työsuhteen muutosjärjestelmä

Tm-työsuhteen muutosjärjestelmän avulla onnistuu kätevästi uuden tai uusiin tehtäviin siirtyvän työntekijän tietojen välittäminen tarvittaville organisaation osapuolille. Tämä helpottaa HR:n työskentelyä, kun samoja tietoja ei tarvitse lähettää kaikille erikseen.

Vain yksi ilmoitus riittää
Työkalulla voidaan määritellä, keille kaikille ilmoitus lähetetään. Osapuolet saavat sitten uuden ilmoituksen sähköpostiinsa. Yhdellä ja samalla ilmoituksella voidaan uudelle työntekijälle tilata esimerkiksi käyttäjätunnukset tietohallinnolta ja työvaatteet hankinnalta.

Ilmoituksen täyttäminen
Muutoslomakkeen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Lomakkeeseen täytetään työntekijän henkilötiedot niille kuuluviin tekstikenttiin. Tämän jälkeen listasta valitaan/ruksitaan kaikki työntekijän tarvitsemat palvelut ja tarvikkeet, jotka tietohallinto, toimistopalvelut ja hankinta toimittavat työntekijälle. Samalla ilmoituksella voi lähettää tiedon työntekijän työsuhteen muutoksista myös työterveyshuoltoon sekä organisaatiokaaviosta vastaaville.

Ilmoituspohjan muokkaaminen
Ilmoituksen valintoja ja listoja voi helposti muokata organisaation tarpeisiin sopiviksi. Valikosta valitaan vain osio, jolloin sen valintoja pääsee muokkaamaan, lisäämään ja poistamaan. Näin lomakkeesta löytyy esimerkiksi juuri ne palvelut, joita sinun organisaatiosi tietohallinto toimittaa työntekijöille. Valintoihin määritellään se sähköpostiosoite, johon lähetetään viesti, kun kyseinen valinta on tehty.

Ilmoitusten vastaanottajat
Asetuksissa voi määritellä vakituiset viestien vastaanottajat, ketkä saavat aina automaattisen sähköpostiviestin järjestelmästä. Sähköpostiosoitteen kohdalle voi vielä erikseen laittaa rastin ruutuun, jos viestiin saa sisällyttää kyseessä olevan työntekijän henkilötunnuksen.

Tapahtumien selaaminen
Työkalulla voi vaivattomasti selata aikaisemmin lähetettyjä ilmoituksia. Kalenterinäkymästä valitaan haluttu aikaväli, ja näyttöön listautuu päivämäärittäin kyseisellä välillä tehdyt ilmoitukset. Kunkin ilmoituksen sisällön ja vastaanottajat saa näkyviin klikkaamalla.

Tutustu lisää ja katso video miten Tm-työsuhteen muutosjärjestelmä toimii.