Tuotamme henkilöstöhallinnon tarpeisiin räätälöityjä tietojärjestelmiä.

Tuotteidemme kehittämisessä panostamme erityisesti asiantunteviin sisältöihin ja helppokäyttöisyyteen. Näin sovellukset ovat tehokkaita, luovia ja ennen kaikkea käytännössä toimivia.
Vuosien aikana meille on kertynyt laaja kokemus HR-järjestelmien toteutuksesta erilaisten yritysten kanssa, joten meidän tuloksentekotyökaluilla henkilöstö pidetään motivoituneena ja innostuneena.

Kaikki järjestelmät toteutetaan SaaS-palveluna, joten mitään ohjelmistoasennuksia sinun ei tarvitse tehdä koneellesi.
WellWorksin tuotteet ovat modulaarisia, eli ne keskustelevat tarvittaessa keskenään.


Rekry

Rekrytoinnin työkalu on edullinen, yksinkertainen ja helppokäyttöinen rekrytointijärjestelmä, jolla säästetään organisaatioissa aikaa ja vaivaa. Teette työpaikkailmoituksen ja siihen liittyvän hakemuslomakkeen, jonka voitte helposti linkittää nettisivuillenne. Yritysilmeenne mukainen työpaikkailmoitus on luettavissa sivuiltanne saman tien.

Jos yrityksessänne on paljon määräaikaisia työsuhteita ja työntekijöiden vaihtuvuus suurta tai toimialojen ja tehtävien kirjo moninainen, tarvitaan helppokäyttöistä rekrytointijärjestelmää. Sen avulla hakemusten hallinta on kaikille käyttäjille tehokasta ja vaivatonta.

Hakijat saavat käyttäjätunnukset, joilla he voivat päivittää hakemuksensa. Työpaikkahakemukset voidaan käsitellä nopeasti ja vaivattomasti sekä hakijaviestintä hoitaa helposti.

WellWorksin rekrytointijärjestelmä räätälöidään aina asiakkaan erityistarpeita vastaavaksi ja sitä muokataan tarvittaessa ilman mittavaa erillisprojektia. Rekry-järjestelmän käyttö ja hallinnointi on kevyttä, eikä se vaadi yrityksenne it-resursseja.

WellWorksin osaamiskartoitusjärjestelmä voidaan tarvittaessa liittää osaksi Rekry-järjestelmän henkilöarviointia.