Tuotamme henkilöstöhallinnon tarpeisiin räätälöityjä tietojärjestelmiä.

Tuotteidemme kehittämisessä panostamme erityisesti asiantunteviin sisältöihin ja helppokäyttöisyyteen. Näin sovellukset ovat tehokkaita, luovia ja ennen kaikkea käytännössä toimivia.
Vuosien aikana meille on kertynyt laaja kokemus HR-järjestelmien toteutuksesta erilaisten yritysten kanssa, joten meidän tuloksentekotyökaluilla henkilöstö pidetään motivoituneena ja innostuneena.

Kaikki järjestelmät toteutetaan SaaS-palveluna, joten mitään ohjelmistoasennuksia sinun ei tarvitse tehdä koneellesi.
WellWorksin tuotteet ovat modulaarisia, eli ne keskustelevat tarvittaessa keskenään.


Reklamaatio-b2b

Tiedätkö, kuinka paljon menetätte rahaa vuodessa tekemättömien reklamaatioiden vuoksi? Tai paljonko kallisarvoista aikaa kuluu samojen asioiden moneen kertaan tekemiseen ja tietojen turhaan etsimiseen?

Nyt sinulla on mahdollisuus tehostaa ja yksinkertaistaa reklamaatioprosessinne. Sekä havaituista virheistä ilmoittaminen, vaatimusten tekeminen ja lähettäminen että vastineiden seuraaminen helpottuvat ratkaisevasti.

Korvaa nyt kansioihin tallennetut ”reklamaatioexcelit” monipuolisella järjestelmällä, jolla voit tehdä kaikki reklamaatioiden laatimiseen, käsittelyyn ja dokumentointiin liittyvät asiat yhdessä paikassa.

Meidän palvelumme avulla:

  • Vähennätte Virheitä ja Säästätte Aikaa: Automatisoi toistuvat tehtävät ja vähennä manuaalisen datan etsintää.
  • Kehitätte Reklamaatio-osaamista: Koko henkilöstö voi seurata ja oppia reklamaatioprosesseista, parantaen laadunvalvontaa ja toimittajien kanssa käytävää viestintää.
  • Pidätte Kirjaa Kaikista Reklamaatioista: Digitaalinen järjestelmä tallentaa kaikki reklamaatiot, mahdollistaen helpon seurannan ja analysoinnin.
  • Unohdatte "Reklamaatioexcelit": Siirtykää monipuoliseen järjestelmään, jossa kaikki reklamaation tekemiseen, käsittelyyn ja dokumentointiin liittyvät toimet hoituvat yhdessä paikassa.

Miksi valita Reklamaatio-b2b?

  • Matalampi Kynnys Virheiden Ilmoittamiseen: Selkeä ja ohjaava järjestelmä kannustaa aktiiviseen virheiden raportointiin.
  • Reaaliaikainen Tieto Toimitusten Laadusta: Saatte arvokasta tietoa toimitustenne laatupoikkeamista, parantaen hankintapäätöksiä ja toimittajien valintaa.
  • Asiantunteva Seuranta ja Käsittely: Sähköposti-ilmoitukset ja määräaikaiset muistutukset varmistavat, että mikään ei jää huomiotta.

Hankkimalla pilvipalveluna toimivan Reklaamaatio-b2b–järjestelmän yksinkertaistat yrityksesi reklamaatioiden tekemisen ja autat työntekijöitä keskittymään siihen, mikä on tärkeää.

Varaa maksuton etädemo nähdäksenne, miten Reklamaatio-b2b voi mullistaa yrityksenne reklamaatioprosessit. Ottakaa askel kohti sujuvampaa, tehokkaampaa ja kannattavampaa liiketoimintaa jo tänään.

Tutustu