Tuotamme henkilöstöhallinnon tarpeisiin räätälöityjä tietojärjestelmiä.

Tuotteidemme kehittämisessä panostamme erityisesti asiantunteviin sisältöihin ja helppokäyttöisyyteen. Näin sovellukset ovat tehokkaita, luovia ja ennen kaikkea käytännössä toimivia.
Vuosien aikana meille on kertynyt laaja kokemus HR-järjestelmien toteutuksesta erilaisten yritysten kanssa, joten meidän tuloksentekotyökaluilla henkilöstö pidetään motivoituneena ja innostuneena.

Kaikki järjestelmät toteutetaan SaaS-palveluna, joten mitään ohjelmistoasennuksia sinun ei tarvitse tehdä koneellesi.
WellWorksin tuotteet ovat modulaarisia, eli ne keskustelevat tarvittaessa keskenään.


HR-rekisteri

Henkilörekisteriä käytetään organisaation henkilötietojen ylläpitoon HR-Master Datana. Henkilörekisteri on HR-työkalujen ydin, johon kaikki henkilöä koskevat tiedot tallentuvat automaattisesti. Asiakas valitsee aina, mitä tietoja henkilökortissa halutaan kerätä.

Henkilörekisterin avulla:

  • hallinnoidaan henkilön tietoja
  • lisätään/poistetaan/muokataan käyttäjiä
  • henkilörekisterin henkilökorttiin voidaan tallentaa henkilöön liittyviä lisätietoja ja tiedostoja, esimerkiksi CV ja työsopimus, henkilörekisterin raportit muokataan tarpeen mukaan
  • vakiona ovat esimerkiksi sukupuolijakaumaraportit, ikäjakaumat, merkkipäivät sekä muut perusraportit henkilöstötilinpäätöstä varten
  • henkilörekisteri jakaa tietoa muiden WellWorksin moduulien kanssa, henkilörekisteri voi toimia myös yrityksen sisäisenä puhelinluettelona (linkki intranettiin)