Tuotamme henkilöstöhallinnon tarpeisiin räätälöityjä tietojärjestelmiä.

Tuotteidemme kehittämisessä panostamme erityisesti asiantunteviin sisältöihin ja helppokäyttöisyyteen. Näin sovellukset ovat tehokkaita, luovia ja ennen kaikkea käytännössä toimivia.
Vuosien aikana meille on kertynyt laaja kokemus HR-järjestelmien toteutuksesta erilaisten yritysten kanssa, joten meidän tuloksentekotyökaluilla henkilöstö pidetään motivoituneena ja innostuneena.

Kaikki järjestelmät toteutetaan SaaS-palveluna, joten mitään ohjelmistoasennuksia sinun ei tarvitse tehdä koneellesi.
WellWorksin tuotteet ovat modulaarisia, eli ne keskustelevat tarvittaessa keskenään.


Palkkauksenhallintajärjestelmä

Valtionhallinnon yksiköille suunniteltu palkkauksenhallintajärjestelmämme tarjoaa merkittävää helpotusta ja tehokkuutta palkanhallinnan prosesseihin. Yli vuoden ajan Luonnonvarakeskuksessa käytössä ollut järjestelmä on nyt saatavilla kaikille valtionhallinnon organisaatioille. Käyttökokemuksemme ovat osoittaneet järjestelmän tuovan todellisia hyötyjä ja parannuksia päivittäiseen työskentelyyn.

Pikakatsaus Järjestelmän Hyötyihin

  • Läpinäkyvyys ja Tehokkuus: Luonnonvarakeskuksen projektipäällikkö Irma Vanhasen mukaan Vasu-järjestelmä tekee palkkausprosessista läpinäkyvän ja helpottaa merkittävästi kehityskeskustelujen käymistä sekä palkanmuutosten viemistä Palkeiden Kieku-järjestelmään.
  • Monipuoliset Hyödyt: Järjestelmä mahdollistaa johdon seurata arviointien etenemistä reaaliaikaisesti, tarjoaa virheiden vähentämisen työkalut, automaattiset raportit ja tietojen helpon siirron Exceliin sekä PowerPointiin.
  • Reaaliaikainen Tieto: HR, johto ja esihenkilöt saavat käyttöönsä oikeanlaista dataa reaaliajassa, vähentäen tarvetta manuaaliselle datan käsittelylle Excel-taulukoissa.

Keskeiset Ominaisuudet

  • Esihenkilön Näkymä: Näet omat ja alaistesi palkkatiedot reaaliaikaisesti, sisältäen työjonon ja arvioinnit.
  • Työsuoritusten ja Tehtävien Arviointi: Arvioi työsuoritusten ja tehtävien vaativuutta, vertaile suorituksia ja hyödynnä organisaation palkkausperusteita.
  • Tietojen Hakeminen ja Raportointi: Henkilöhakutoiminto ja tiedon siirto Exceliin tai PowerPointiin tekevät raportoinnista vaivatonta.
  • Vertailutoiminto: Vertaile yksikkösi tietoja koko organisaation tietoihin ja arvioi yksikkösi sijoittumista.
  • Johdon Toiminnot: Johdolla on laajemmat näkymät ja toiminnot, mukaan lukien automaattiset yhteenvedot ja palkkavaikutusten tarkastelu.

Haluatko Lisätietoa?

Jos haluat tehostaa organisaatiosi palkkauksenhallintaa ja tuoda arkeen merkittävää helpotusta, tutustu tarkemmin järjestelmäämme. Meiltä löytyy ratkaisut niin esihenkilöiden kuin johdon tarpeisiin, tehostaen palkkauksenhallintaa kattavasti ja monipuolisesti.