website creation software

Mobiilijärjestelmät

Kaipaatko uusia mahdollisuuksia työarjen pyörittämiseen?
Kyllästyttääkö sinua erilaiset käsin täytetyt taulukot ja lippulappuset? 
Haluaisitko olla perillä reaaliaikaisesti mitä työmaallasi tapahtuu?

Tutustu lisää mobiilijärjestlelmiin.

Järjestelmien avulla työarjen pyöritys helpottuu ja työskentely tehostuu. 

  • eRaksa
  • MaaRaksa
  • eMoppi
  • eTaitava

eRaksa

eRaksa on rakennus- ja huoltoalan työntekijöille kehitetty, työkohteissa tehtävien toimenpiteiden dokumentointiin tarkoitettu työkalu.

Tämän työkalun avulla työntekijä voi kirjata työkohteeseen käytetyn ajan, suoritetut toimenpiteet sekä mahdolliset erityishuomiot sähköiseen järjestelmään. Tiedon syöttö suoritetaan matkapuhelimen avulla. Tämän jälkeen tiedot siirtyvät välittömästi palvelimelle, jossa järjestelmän hallinnoija voi koostaa raportteja eri työtehtävistä sekä niihin käytetystä ajasta.
Järjestelmä mahdollistaa työn dokumentoinnin myös työkohteesta otettujen valokuvien avulla. Tällöin työntekijä voi esimerkiksi dokumentoida vesivahingon laajuuden muutaman valokuvan avulla tai dokumentoidan kohdetta ennen ja jälkeen suoritetun toimenpiteen. 
Ohjelma soveltuu asiakkaalle tehdyn työn tarkkaan dokumentointiin. Tiedot kirjautuvat suoraan sähköiseen muotoon, jolloin niiden siirtäminen laskutukseen on helppoa. Työajan käyttö tehostuu, sillä työnjohdon ei tarvitse siirtää käsin tietoja paperilomakkeista laskutusohjelmiin ja tietojärjestelmiin.
Järjestelmän käyttöönottoon ei tarvita suuria alkuinvestointeja omiin nettipalvelimiin tai it-henkilöstön palkkaamiseen. Tiedon syöttö työkohteissa tapahtuu mobiililaitteella, jossa on internetyhteys.
eRaksa-Rakennus ja huoltoalan työntekijöille kehitetty

MaaRaksa

Maanrakennusalalla työt sekä kohteet vaihtuvat ja koneet liikkuvat. MaaRaksa on kehitetty vastaamaan näihin haasteisiin yhteistyössä maarakennusalan yrityksien kanssa.  

Maanrakennusalan liiketoiminnan tehostamiseen kehitetyllä MaaRaksa-järjestelmällä saatte selkeää kilpailuetua, kun kaikki työt tulevat laskutetuksi  ja asiakas- ja työmaakohtaiset tiedot ovat reaaliaikaisesti näkyvissä. 
MaaRaksa on maanrakennusalan monipuolisin mobiilityökalu, siitä löytyvät:
• Työajanseuranta
• Työkoneiden tarkistus-/huolto-/korjauslista
• Lomaseuranta (Lomapäivät, ”pekkaspäivät”, sairauslomat)
• Tankkausten seuranta
• Kuljetustenseuranta
• Katsastusaikojen ilmoitus
Työajanseuranta on monipuolista, kun sen voi tehdä työntekijä-, kone-, asiakas- ja työkohdekohtaisesti.


Työajan kirjaaminen on nopeaa ja heloppoa erilaisten valikoiden avulla. Muutama klikkaus riittää! 

MaaRaksa ohjelmisto soveltuu sinulle jos haluat tehostaa ja kehittää liiketoimintaasi, säästää hallintokuluissa, parantaa toiminnan kustannustehokkuutta, haluat tietää työmaalla tapahtuvat asiat realiaikaisesti, johtaa tehokkaammin, nopeuttaa laskutusta ja haluat antaa työntekijöille työkalun, jonka avulla he voivat seurata omia työkirjauksiaan. 

MaaRaksa-liiketoiminnan tehostamiseen!

eMoppi

eMoppi on mobiili työajanseurantajärjestelmä, joka on kehitetty siivousalalle päivittäisten työtehtävien tallennukseen ja seurantaan.
eMopin avulla työntekijä voi kirjata työkohteeseen käytetyn ajan, suoritetut toimenpiteet sekä mahdolliset erityishuomiot. Tiedon syöttö suoritetaan älylaitteen avulla. Tämän jälkeen tiedot siirtyvät välittömästi palvelimelle, jossa järjestelmän hallinnoija voi koostaa raportteja eri työtehtävistä sekä niihin käytetystä ajasta. Järjestelmä mahdollistaa työn dokumentoinnin myös työkohteesta otettujen valokuvien avulla. Sovelluksen käyttö on nopeaa ja helppoa. 
eMoppi soveltuu siivousalan yrityksille, jotka halauvat kirjata henkilökunnan työajan ja tehdyt toimenpiteet sähköiseen järjestelmään työarkea helpottamaan. 
eMoppi-Mobiili työajan seuranta

eTaitava

eTaitava on työssäoppimisen ohjauksen mobiilityökalu, jonka avulla opiskelija, opettaja ja työpaikkaohjaaja pitävät yhteyttä nopeasti, helposti ja ajantasaisesti. 
eTaitava mahdollistaa ohjauksen ajasta ja paikasta riippumatta. Opettaja voi nopeasti tarkastaa koko ryhmän vastaukset ja ottaa tarvittaessa yhteyttä. Työssäoppimisen ohjaaja voi antaa palautteen silloin kun se hänelle parhaiten sopii. 

eTaitava mahdollistaa ohjauksen suuntaamisen kohti näytön tavoitteita. Opiskelijan ja työpaikkaohjaajan kysymykset laaditaan näytön arvioinnin kohteiden ja kriteerien pohjalta. 

eTaitava mahdollistaa dokumentoidun tiedon. Vertailukelpoista tietoa yleisistä työelämätaidoista, työturvallisuudesta ja perehdyttämisestä. 
eTaitava on matkapuhelimen käyttöön perustuva yksinkertainen ja helppokäyttöinen työkalu, joka mahdollistaa oppilaitoksille järjestelmällisen yhteydenpidon opiskelijaan ja työpaikkaohjaajan työssäoppimisjakson aikana.
eTaita-työssäoppimisen seurantaan

Kiinnostuitko? Haluatko lisätietoa?

Haluatko kuulla lisää mobiilijärjestelmistämme?