Mikä on NFC-Talkkari?

Talkkari on selkeä ja helppokäyttöinen hallintajärjestelmä taloyhtiöiden huoltotöiden kirjaamiseen. Järjestelmän avulla pystytään näkemään reaaliaikaisesti kaikki huoltoyhtiön tekemät tärkeät työt ja toimenpiteet kiinteistössänne. 

Järjestelmä toimii tehtyjen töiden dokumentoinnin lisäksi yksinkertaisena toiminnanohjausjärjestelmänä. Talkkari näyttää selkeänä tehtävälistana huoltoyhtiön työntekijöille mitä töitä kohteessa on tehtävä/tarkistettava.

 NFC-Talkkari on nopea ja selkeä työkalu, jota käytetään puhelimella ja NFC -tunnisteiden (älytarrat) avulla. Talkkari toimii koskettamalla puhelimella työkohteeseen sijoitettua NFC-tunnistetta. Näin varmistetaan, että kaikki työmerkinnät tehdään paikan päällä.

Miten NFC-Talkkari on syntynyt?

Järjestelmän kehittäjän taloyhtiössä tapahtunutta… 

Olemme joutuneet taloyhtiönä maksamaan yli 50 000 € tukkeutuneiden kattokaivojen aiheuttamista vesivahingoista. Lisäksi olemme nähneet, että huoltoyhtiöiden käyttämät autojen paikannusjärjestelmät näyttävät vain sen, että pihassa on oltu, mutta eivät sitä ehtikö huoltomies astua ulos autosta tekemänsä työkeikan aikana.

Otimme käyttöön taloyhtiössämme NFC-Talkkarin. Näin taloyhtiömme hallituksella ja isännöitsijälle sekä huoltoyhtiön työntekijöille ja hänen esimiehellään on mahdollisuus seurata reaaliaikaisesti tehtyjä töitä nettiselaimen kautta.

Kyllähän tähän meilläkin käytössä olevaan NFC Talkkari-järjestelmään voi merkitä tekemättömät työt tehdyksi, mutta katolle on kiivettävä tai ilmastointikoneen luo mentävä, jotta merkinnät saa tehtyä. Hallituksemme edellyttää valitun huoltoyhtiön käyttävän tätä järjestelmään. ”

Tiedätkö sinä milloin taloyhtiönne kattokaivot ovat tyhjennetty?Miten taloyhtiö hyötyy
NFC-Talkkarista?

  • Työmerkinnät ovat reaaliaikaisesti näkyvissä. (Työmerkinnät päivittyvät heti järjestelmään)
  • Kaikki työmerkinnät säilyvät taloyhtiön hallinnassa. (Taloyhtiö voi tarkastella tietoa tarvittaessa myöhemmin)
  • Työkohteet ovat yksilöllisesti räätälöitävissä. (Taloyhtiö voi määritellä juuri itselleen sopivat seurattavat kohteet NFC-Talkkariin)
  • Työt voidaan merkitä vain paikanpäällä. (Huoltotöiden tekijän on käytävä paikanpäällä klikkaamassa NFC-tunnistetta, ei voida tehdä etänä)
  • Työkohteisiin voidaan liittää erilaisia työhön opastavia valokuvia ja piirroksia. Nämä näkyvät puhelimessa, kun kosketetaan työkohteen NFC-tunnistetta.
  • Työt ovat nopea ja helppo merkata Talkkariin erilaisten valmiiden pohjien ja valikoiden avulla. Näin taloyhtiö saa juuri oikeanlaiset tiedot huoltotöistä raporttiin.

Miten NFC-talkkari toimii käytännössä?

Katso video

Taloyhtiön tiloihin sijoitetaan NFC-tunnisteita, joihin on listattu työtehtävät mitä halutaan seurata. 

Kiinteistönhoitaja tai siivooja merkitsee kohteessa tekemänsä työn.  

Realiaikaiset raportit tehdyistä töistä näkyvät nettiselaimessa hallituksen jäsenillä, isännöitsijällä ja huoltofirmalla.

Hinta?

(Hintoihin sisältyy Alv)

Aloituspaketti

200 €

(sisältää sivuston luomisen, tunnukset, 10 kpl NFC-tarroja ja tarroihin sisällön tuottamisen. Lisäksi jokainen taloyhtiö saa räätälöidyn talokohtaisen käyttöoppaan. Pääkäyttäjälle järjestetään kunnollisen perehdytys NFC-talkkariin, netin kautta).

Kuukausimaksu:

49€ / kk

(Käyttömaksu pysyy samana riippumatta siitä kuinka montaa tarraa on käytössä. Halutessaan taloyhtiö voi laittaa tagin vaikka jokaiseen huoneistoon).

  • NFC-tunnisteita voi ostaa lisää meidän kautta. Hinnat alkaen 1€ / kpl
  • Hintaa sisältyy tekninen tuki, joka palvelee arkisin klo 9-15
  • Palvelu on ”pilvipalvelu”, joten mitään laite- tai ohjelmistoinvestointeja taloyhtiön ei tarvitse tehdä.
  • Mikäli huoltofirmalla ei ole NFC -toiminnolla varustettua Android puhelinta (4.5. tai uudempi) niin sellainen pitää hankkia. Hinta halvimmillaan NFC -puhelimelle on n. 150 €) 

Tietoa meistä

WellWorks Oy on erikoistunut verkossa ja matkapuhelimissa toimivien tietokantapohjaisten ohjelmistojen kehittämiseen. 

Jyväskylässä toimivan yrityksemme tehtävänä on auttaa asiakkaitamme kehittämään toimintaansa tarjoamalla laadukkaita, arjessa toimivia mobiili- ja webratkaisuja. Kehitämme jatkuvasti uusia palveluja, joiden avulla asiakkaamme voivat luoda parempia ja tuottavampia käytäntöjä toimintaansa sekä saavuttaa entistä parempia tuloksia sujuvamman arjen avulla.

Olemme toimineet yli kymmenen vuotta, satojen asiakkaiden kanssa, joten uskomme yksilöllisesti yrityksen tarpeisiin muokattujen sähköisten työkalujen voimaan ja asiakaslähtöisen toimintatapamme tuomaan asiakashyötyyn.


Toimintamme lähtökohtana on, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen laadun ja palvelun. Seisomme tuotteidemme takana niin vahvasti, että uskallamme luvata niille 30 päivää rahat takaisin-takuun.

Lisää tieto meistä ja muista tuotteista löydät täältä.

Näin otat NFC-talkkarin käyttöön

Ota meihin yteyttä.

Tehdään yhdessä tarvekartoitus.

Räätälöidään juuri teidän taloyhtiölle sopiva sisältö. 

 

Laitamme tarrat tulemaan.

Koulutamme pääkäyttäjän käyttämään Talkkaria netin kautta.

Käyttöönotto on nopeaa ja helppoa. 

Ota yhteyttä

Ota NFC-Talkkari käyttöösi jo tänään. Sinäkin tiedät milloin taloyhtiönne kattokaivot ovat viimeksi tyhjennetty.
Voit myös kysellä meiltä lisätietoa Talkkarista.
Kerromme mielellämme lisää.  

Seuraa meitä!