bootstrap table

HoivaTyöTurva

Turvallisuuskirjaukset helposti ja nopeasti 

Sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla toimivien yritysten tärkein voimavara on hyvinvoiva työntekijä. Työntekijän hyvinvointiin vaikuttaa moni asia, mutta ennen kaikkea työntekijän on tärkeä kokea olonsa turvalliseksi työpaikalla. Työpaikan turvallisuuteen voidaan itse vaikuttaa hyvin paljon tekemällä hyvät ennakkosuunnitelmat, mutta aina ei kaikki suju niin kuin suunniteltu. Tämän takia on tärkeää, että yrityksellänne on käytössä toimiva ja helppokäyttöinen sähköinen järjestelmä mihin voidaan kirjata kaikki turvallisuuskirjaukset. Kun turvallisuuskirjaukset on helppo kirjata, siitä tulee osa työrutiinia, jolloin työturvallisuus paranee.

 Olemme WellWorksilla kehittäneet HoivaTyöTurvan, joka on suunniteltu Sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla toimivien yritysten tarpeiden pohjalta. HoivaTyöTurva on sähköinen järjestelmä, johon voidaan kirjata kaikki yrityksen turvallisuushavainnot. Järjestelmä koostuu erilaisista moduuleista, mistä voidaan koota juuri teidän tarpeisiin sopiva kokonaisuus.

Haluatko pysyä ajantasalla hoiva-alan työturvallisuusasioista, tilaa uutiskirje.

Mikä on HoivaTyöTurva?

HoivaTyöTurva on siellä missä sinäkin!

Mobirise

HoivaTyöTurva on selkeä ja helppokäyttöinen hallintajärjestelmä turvallisuushavaintojen kirjaamiseen. Työntekijät voivat kirjata helposti ja nopeasti turvallisuushavainnot järjestelmään omalla kännykällään tai yhteiskäytössä olevalla tietokoneella.

HoivaTyöTurvaan voidaan kirjata:

  • Uhka- ja vaaratilanneilmoitukset
  • Turvallisuusaloitteet
  • Tapaturma ja ammattitauti-ilmoitukset
  • Laatupoikkeamailmoitukset ja reklamaatiot
  • Lisäksi järjestelmään voidaan lisätä mm. pelastussuunnitelma ja riskianalyysi
HoivaTyöTurvan avulla voidaan tehdä myös monipuoliset ja kattavat raportit muutamalla klikkauksella

Katso HoivaTyöTurvan esittelyvideo

Miten hyödyt HoivaTyöTurvasta?

Esimies

  • Säästät aikaa - Turvallisuushavainnot ovat aina saatavilla. Ne ovat aina mukanasi, voit lukea ne tietokoneella, kännykällä tai tabletilla
  • Teet raportit helposti - Voit tehdä raportit haluamillasi tiedoilla muutamalla klikkauksella
  • Lisäät työntekijöiden turvallisuutta - Pystyt reagoimaan nopeasti. Saat sähköpostin heti kun kirjaus on tehty järjestelmään. Ohjelman helppokäyttöisyys lisää kirjausten määrää -> parantaa työturvallisuutta

Työntekijä

  • Säästät aikaa -Havainto on nopea kirjata vetovalikoiden ja monivalintojen avulla.
  • Lisäät työturvallisuutta - Sovitut toimenpiteet tulee tehdyksi. Järjestelmästä lähtee automaattinen muistutus mikäli sovittuja asioista ei ole laitettu kuntoon.

Miten HoivaTurva toimii käytännössä?

Kirjaudu.
Täytä ilmoitus.
Käytä halutessasi kuvia tai liitteitä. 

Esimies saa viestin heti kun ilmoitus on kirjattu järjestelmään. 

Tehdään tarvittavat toimenpiteet.
Toimenpiteet näkyvät reaaliaikaisesti järjestelmässä.

Järjestelmä tekee tekemättömistä toimenpiteistä muistutukset automaattisesti, joten asiat eivät jää roikkumaan

Tietoa meistä

WellWorks Oy on erikoistunut verkossa ja matkapuhelimissa toimivien tietokantapohjaisten ohjelmistojen kehittämiseen. Jyväskylässä toimivan yrityksemme tehtävänä on auttaa asiakkaitamme kehittämään toimintaansa tarjoamalla laadukkaita, arjessa toimivia mobiili- ja webratkaisuja. Kehitämme jatkuvasti uusia palveluja, joiden avulla asiakkaamme voivat luoda parempia ja tuottavampia käytäntöjä toimintaansa sekä saavuttaa entistä parempia tuloksia sujuvamman arjen avulla. 

Olemme toimineet yli kymmenen vuotta, satojen asiakkaiden kanssa, joten uskomme yksilöllisesti yrityksen tarpeisiin muokattujen sähköisten työkalujen voimaan ja asiakaslähtöisen toimintatapamme tuomaan asiakashyötyyn.

Toimintamme lähtökohtana on, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen laadun ja palvelun. Seisomme tuotteidemme takana niin vahvasti, että uskallamme luvata niille 30 päivää rahat takaisin-takuun.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä mikäli haluat lisätietoa HoivaTyöTurva-ratkaisusta. 

Soita, lähetä sähköpostia tai täytä alla oleva yhteydenottolomake.